Mijn Box: Voorschotten

Als je met kredietkaart betaalt, zal er geen voorschot worden aangerekend. Zodra je volgende Box Verzending wordt klaargemaakt, zal je kredietkaart automatisch aangerekend worden.

Als je een van onze vele andere mogelijke betalingsmethoden gebruikt, lees dan verder.

Een box is geen verlanglijstje! Als je artikelen toevoegt aan je box, betekent dit dat je ze ook wenst aan te kopen. Iets toevoegen aan je box staat dus gelijk aan een bestelling plaatsen. We verwachten dus ook dat je deze artikelen, zodra ze op voorraad zijn, volledig betaalt. Op het moment dat je ze toevoegt aan je box, rekenen we echter nog niet het volledige bedrag aan. We vragen wel een klein voorschot.

Het is heel gemakkelijk om te zien hoeveel je al betaald heb en hoeveel je nog moet betalen. Hiervoor ga je in je account naar "Mijn Box" en klik je op de tab "Voorschot".

Hoeveel het voorschot bedraagt, hangt af van het totale bedrag van de artikelen in je Box.

Box Totaal Vereiste voorschot
minder dan 20 € 0 €
tussen 20 € en 50 € 20 €
tussen 50 € en 500 € 50 €
tussen 500 € en 1000 € 100 €
tussen 1000 € en 2000 € 200 €
en zo verder ....  

Wanneer je artikelen aan je Box toevoegt, zullen we het voorschot nakijken. Als je de volgende drempel bereikt, of je voorschot is niet meer voldoende, zullen we je vragen om een betaling te doen.

Elke keer dat er een Box Verzending gebeurt, zal je de mogelijkheid krijgen om je voorschot te laten aftrekken van het bedrag dat je moet betalen. Je moet je voorschot pas terug aanvullen op het moment dat je nieuwe artikelen toevoegt aan je Box.

Hou er rekening mee dat abonnementen ook artikelen aan je Box toevoegen. Hierdoor wordt ook het voorschot gecontroleerd, en kan het zijn dat je moet bijbetalen.

Wanneer je een betalingsverzoek krijgt, is het belangrijk om deze onmiddellijk te betalen. Anders loop je het risico dat alle artikelen uit je Box worden geannuleerd.

Uiteraard zullen we via email op de hoogte stellen wanneer een betaling nodig is. Het is dus zeer belangrijk dat je onze mails ontvangt en leest. Kijk dus regelmatig de mails na die je ontvangt op het mailadres dat aan je Archonia Account gelinkt is. Voeg Archonia toe aan je contactlijst zodat deze belangrijke mails niet in je spam terechtkomen.

Belangrijke opmerking: Op dit ogenblik is het nog niet mogelijk om meer te betalen dan het vereiste voorschot.