Aanpassingen Archonia Punten

Ons getrouwheidsprogramma met Archonia Punten heeft ook een update gekregen. 

Onze klanten vonden het verdienen en sparen van Archonia punten een fijn concept, dus dit hebben we behouden. Maar we hebben wel geluisterd naar de opmerkingen van onze klanten, en een paar aanpassingen gedaan die jullie zeker zullen appreciëren.

Het is nu duidelijker hoeveel punten je verdient.

In het oude systeem wist je nooit precies hoeveel punten je zou ontvangen totdat je ze kreeg. Dat is nu veranderd. 
Voor elke bestede euro krijg je 2 Archonia punten. Dus 100 euro uitgegeven, geeft je 200 Archonia Punten.

Het is gemakkelijk om je punten te gebruiken.

In het oude systeem moest je wachten tot je genoeg punten had om een artikel te kopen. Daarna moest je dat artikel volledig betalen met je punten. Het duurde soms erg lang voor je genoeg punten had gespaard voor een artikel dat je wilde. 
Nu kan je gewoon je punten gebruiken voor een directe korting bij elke bestelling. Maar als je wil, kan je zo ook nog altijd opsparen en in 1 keer gebruiken. De keuze is aan jou!

De waarde van je Archonia punten is ook duidelijker.

100 Archonia Punten staat gelijk aan 1 euro.
Dus als je 400 Archonia punten hebt verdient, heb je recht op 4 euro korting bij je volgende bestelling.

Oude punten vs Nieuwe punten

In de aanloop naar de overgang van het oude naar het nieuwe systeem, hebben we heel veel vragen gehad van onze klanten over hun opgespaarde Archonia punten. Geen zorgen, je Archonia punten zijn niet verdwenen. We hebben ze wel herberekend naar het nieuwe systeem. Dus je zal nu in je account minder punten zien staan dan dat je had, maar de waarde is wel hetzelfde.

Belangrijke opmerking: Als je een aankoop doet, verdien je al Archonia punten. Het is op dit ogenblik echter nog niet mogelijk om je punten al te gebruiken voor korting. We maken dit zo snel mogelijk in orde.