Nog meer nieuws

We hebben nog wat nieuwigheden toegevoegd die je zeker geweldig zal vinden!

Adresboek

Je kan nu meerdere adressen linken aan je account.

Je kan je werkadres toevoegen aan je adresboek, en je bestellingen naar daar laten opsturen (als je werkgever dat toestaat). Of bijvoorbeeld het adres van je ouders omdat zij thuis zijn en jij niet. Of gewoon je thuisadres. Wanneer je een bestelling plaatst, kies je het adres dat je op dat moment het beste uitkomt.

Portemonnee

Je kan één of meerdere kredietkaarten registreren in je portemonnee. Door je kredietkaart te registreren, creëer je een veilige link tussen onze betalingsprovider (Adyen). Zo verlopen alle betalingen snel en gemakkelijk, en toch 100% veilig. Belangrijke opmerking hierbij is dat wij geen informatie van je kredietkaart opslaan op onze servers.

Snellere updates beschikbaarheid

Dankzij ons nieuwe systeem kunnen we ook beter en sneller aangeven wanneer de door jou bestelde artikelen op voorraad zijn. Onze artikelen komen van over de hele wereld, en we moeten met veel factoren rekening houden. Dus dit is een echte uitdaging!

Gemakkelijkere tracking van je pakket

Ook onze logistieke afdeling heeft een upgrade gehad. Je zal nu nog gemakkelijker je pakket kunnen volgen.

Vereenvoudiging voorschotten

Enkel als je niet met een kredietkaart betaalt, zal een voorschot aangerekend worden. Als je een bestelling plaatst, en een voorschot is hiervoor nodig, dan zal het systeem je dat automatisch vragen. Maar meer uitgebreide informatie erover kan je hier lezen. Voorschotten zijn enkel van toepassing als je gebruik maakt van je box.